11 september 2020
18:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: Boo FF 1 - IF Brommapojkarna 3

Återigen en match mot ett lag vi förlorade mot i våras och återigen blir det seger efter en stabil insats av tjejerna. I första halvlek tar det en liten stund att komma in i det men sista halvtimmen ligger så gott som allt spel på motståndarnas planhalva och vi kontrollerar matchen. Det leder även till en rättvis ledning med 2-0 i halvtid efter en fint slagen hörna som styrs i mål av motståndare samt en väl avvägd nick från Oliva som dyker upp från vänsterkanten.
Andra halvlek blir jämnare och det blir till slut kanske lite onödigt spännande då vi tidigt släpper in 1-2 och mot slutet även 2-3. Vårt 3-1 mål är dock riktigt snyggt med fint spel fram till Amanda som tar sig förbi på högerkanten och får in bollen till Molly som stöter den i mål. Snabbt! Snyggt!